Derfor dræber du julestemningen

Derfor dræber du julestemningen

Undgå de ting der helt sikker ødelægger enhver mulighed for julestemning. Lad os komme i julstemning og bliv som et barn igen, når julen nærmer sig.

Savner du julestemningen? Den følelse af magi og glæde, du følte som barn? Lad os se på gyldige årsager til, at julestemningen og julen mere skaber en følelse af noget, der bare skal overstås og stress.

5 falgruber – der dræber julstemningen:

 1. Du har for travltog har en spækket kalender. Det mest dræbende for
  draeb-ikke-julestemningen
  Nyd din jul

  julestemningen er at halse afsted. Ryd din kalender markant. Det er ok at sige nej tak til arrangementer.

 2. Du laver en masse ud fra følelsen af pligt – istedet for at have fokus på det du har lyst til. Ofte glemmer vi at nyde og ender med konstant at yde. Som barn var du bare og fulgte mest det, du havde lyst til. Har du glemt den del, har du nok svært ved at sige nej, og give dig selv plads.
 3. Du lider – under perfektionismens jerngreb. Du ser venner og andre på FB, der virker overskudsagtige med julen, og du føler , du ikke gør nok for julestemningen derhjemme. Glem de falske glansbilleder der bliver udstillet – eller som du tror er sandheden (pssst – der er det sjældent). Nyd dit liv og din jul i stedet for. Skab en jul du
  julestemning
  Dræb ikke julestemningen – 5 ting du skal undgå i julen

  selv kan lide….

 4. Du køber julegaverne for sent og føler dig presset. Køb nu de gaver i god tid. Det her kan du planlægge dig ud af. Tag ansvar for, at du VIL julehyggen og ikke stress og jag. Køb gaverne start november (pssst – her finder du også mange tilbud og sparer derved penge).
 5. Hav fokus på nærvær med dig selv og dine nærmeste. Gør hvad I har lyst til, hav plads til spontanitet og hyggelige julefilm.

Sponsorer.  Gardin-Nyt, Markiser Holbæk

Julestemning kommer nemmere, når du har tid til at det bliver jul. Tag julestemningen i hånden – og undgå de 5 faldgruber der dræber julestemningen.